Tornkran Stockholm

RING OSS - 08-420 027 92

Lyftkranar

När det kommer till att avgöra vilken slags kran som du behöver för ditt bygge, gäller det att beräkna vikt och avstånd. Ju större vikt, och ju större avstånd, desto större och mer stabil lyftkran kommer du att behöva. Det är enkel matematik, som du inte måste kunna behärska. Det kan vara svårt att avgöra sådana saker, men om du tar kontakt med oss, hjälper vi dig gärna med den beräkningen.

Du är alltid välkommen att diskutera och fråga oss om allt som gäller ditt bygge och behov av lyftkran, eller en tornkran i Stockholm. Vi står gärna till hands för alla slags frågor och beräkningar. Kontakta oss och få en kostnadsfri offert för just de lyft- eller tornkranar som du kan behöva i Stockholm.

Vi kan rekommendera torn- eller lyftkranar baserat på last, lyftredskap och krok och baserar den beräkningen på den lyftkapacitet som vi vet att våra lyft- och tornkranar har.

Det säkraste sättet är att genomföra ett riktigt tungt lyft till höga höjder är att ha kunskapen om lyftvinkel och viktfördelning. Till det krävs det att föraren har utbildning och kompetensen för att manövrera lyftkranen, eller tornkranen på rätt sätt.

Nordisk Kranuthyrning


Divisionsgatan 6
721 Västerås

08-420 027 92

[javascript protected email address]

556091-3500


Tornkran utbildning

Tornkran pris

Tornkran till salu

Tornkran jobb


logo-image

Om Oss

Kranuthyrning av tornkranar och lyftkranar i Stockholm.

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Nordisk Kranuthyrning

Org nr: 556091-3500
Divisionsgatan 6
721 Västerås
Tel: 08-420 027 92

Hitta hit